Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Sergisi açıldı

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Sergisi açıldı


SAMSUN (A.A) - Çarşamba Halk Eğitim Merkezi tarafından kurslarda yapılan çalışmaların yer aldığı sergi Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezinde açıldı.
     Serginin açılışında konuşan Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyit Özgürel, Halk Eğitim Merkezi olarak insanları bilinçlendirmek ve yeni şeyler öğrenebilmeleri için kurslar açtıklarını söyledi.
     Kurslardan pek çok kişinin yararlandığını ifade eden Özgürel, "Okul öğrencilerine yönelik açtığımız 459 ders takviye kursumuzda 8 bin 722 öğrencimiz kurs gördü ve bunun yanı sıra açtığımız 142 Kuran okuma kursumuzda bin 948 vatandaşımız eğitim gördü, Hayat Boyu Öğrenme Projesi kapsamında da pek çok kurs açtık ve pek çok vatandaşımız kurs gördü ve bu kurslarda yaptıkları eserleri pazarlayarak evlerine gelir sağladılar. Biz 2013 yılında da kurslarımıza aralıksız devam edeceğiz. Ben sergimizin açılışına teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
     Kaymakam Caner Yıldız ise değişim ve dönüşüm eğitim çok önemli olduğuna işaret ederek, "Halk Eğitim Merkezimiz de bu yolda üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Ben bu nedenle bu sergide emeği olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
     Konuşmaların ardından kursiyerlere belgeleri protokol üyeleri tarafından verilirken, açılış kurdelesi Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Canik Belediye Başkanı Osman Genç tarafından kesildi.
     Sergi açılışına Çarşamba Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse, CHP Çarşamba İlçe Başkanı Sinan Yaşar, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Baki Demirtaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Sergide Çarşamba Bedensel Engelliler Derneğinin sergisini ziyaret eden Kaymakam Yıldız, 8 köşe kasket takarak eline tespih aldı.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Sergisi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER