Çatalzeytin ve Pınarbaşı Ankarada tanıtılacak

Çatalzeytin ve Pınarbaşı Ankarada tanıtılacak


KASTAMONU (A.A) - Çatalzeytin ve Pınarbaşı Belediyelerinin, bu yıl 9.su yapılacak olan Başkentte Kastamonu Günlerine katılacağı bildirildi.
     Çatalzeytin Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 13-17 Mart tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan Başkentte Kastamonu Günlerine katılacaklarını belirterek, etkinlik için hazırlıkların sürdüğünü kaydetti.
     Fuarda ilçelerini en güzel şekilde temsil etmek istediklerini belirten Uğuz, İlçemiz doğal güzellikleri ve tarihi kalıntılarıyla görülmeye değer bir yer. Fuar süresince bu güzellikleri açacağımız stantta en güzel şekilde tanıtacağız. Tüm Ankaralıları ve burada yaşayan hemşehrilerimizi fuara bekliyoruz diye konuştu.
    
     -Pınarbaşı-
    
     Pınarbaşı Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz da etkinlik için Pınarbaşı ilçesini tanıtan broşürler, CDler ve fotoğraflar götüreceklerini ifade etti.
     Belediye olarak ilçelerini daha çok tanıtabilmek amacıyla, düzenlenen tüm etkinliklere katılmaya çalıştıklarını aktaran Yılmaz, şunları kaydetti:
     Bu yıl Şubat ayında İstanbulda düzenlenen EMİTT turizm fuarına katıldık. Orada gördüğümüz ilgiden çok memnunuz. Şimdi de Ankarada hemşehrilerimizle buluşmaya hazırlanıyoruz. Yazın, ilçemizin doğal güzelliklerinden olan Ilıca Şelalesi, Valla Kanyonu, Horma Kanyonu ve Ilgarini Mağarası ile keşfedilmemiş vahşi yaşamı görmeye çok sayıda ziyaretçimiz bu fuarlarda yapmış olduğumuz tanıtımlar sayesinde geliyor.
    
     Muhabir: Semih Yüksel-Hatice Karakaş
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Çatalzeytin ve Pınarbaşı Ankarada tanıtılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER