Çaykur Rizepor Boluda kampa girdi

Çaykur Rizepor Boluda kampa girdi -Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Korukır: Önemli, karakterli ve uyum sağlayan oyuncu alacağız (Fotoğraflı - Görüntülü)


BOLU (A.A) - Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap çalışmalarına Boluda başlayan TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır, Önemli, karakterli ve uyum sağlayan oyuncu alacağız dedi.
     Boludaki bir otelde ikinci etap çalışmalarına başlayan Çaykur Rizespor, ilk antrenmanını otelin sahasında yaptı. Isınma, açma - germe çalışmaları ile başlayan idmanda, daha sonra kondisyona dayalı hareketler ve pas çalışması yapıldı.
     Bolu kampı ve takımın genel durumu ile ilgili basın mensuplarına bilgi veren Korukır, 29 futbolcu ile kampa başladıklarını, yeni transferler yapıldıkça bu oyuncuların ileriki zamanlarda kampa katılacağını belirtti.
     Altyapıdan aldıkları futbolculara çok önem verdiğini dile getiren Korukır, Oyuncularımızın 7 tanesini altyapıdan aldık. Onlar da çok değerli, onları da yeni transfer olarak görüyorum. Diğer oyuncularımız da tecrübeli oyuncular. Geçen seneki omurgayı fazla dağıtmayacak şekilde bir transfer politikası izliyoruz diye konuştu.
    
     -İş olsun diye transfer yapmayacağız-
    
     Ayrılan oyuncuların yerine takıma kısa zamanda uyum sağlayacak oyuncular almayı planladıklarını kaydeden Korukır, Ayrılan oyuncularımız var. Yerlerine transfer edeceğimiz 3-4 tane oyuncumuz var. Amacımız dokuyu fazla bozmadan gelen oyuncularında uyum sağlamasıyla yeni bir takım yaratmak. Bir oyuncumuz, daha üst bir lige gitmek istediğini belirtti. Yönetim de bunu saygıyla karşıladı. Ben de saygıyla karşıladım. Çünkü kulüpte oynamak istemeyen bir oyuncuya fazla bir şey veremezsiniz. Onun yerine de bir oyuncu alacağız, orta sahaya bir oyuncu arayışımız sürüyor. Taransfer yaptı ama sonra da memnun olmadı dememek için, iş olsun diye transfer yapmayacağız ifadelerini kullandı.
     Korukır, Bolu kampı süresince 4 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını anlatarak, bu sayının 6ya kadar çıkabileceğini belirtti.
     TFF 1. Ligi de değerlendiren Korukır, 1. Lig daha önceki yıllarda mücadele ligiydi. Çok mücadele eden takımlar bir üst lige çıkıyordu. Arada çok fark da oluyordu. Ama son zamanlarda ligin sonuncu takımı ile başındaki takım arasında pek fark yok dedi.
     Fazla transfere karşı olduğunu vurgulayan Korukır, şöyle konuştu:
     Bu takımın dokusu ile fazla oynarsam, bu takım geçen sene 3üncü olmuş ama en büyük birincilik fırsatını kaçırmış. Demek ki takımım kötü değil. Bu takımın dokusu ile fazla oynarsam ben bir teknik direktör olarak hatalı davranmış olurum. Önemli, karakterli ve uyum sağlayan oyuncu alacağız.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Çaykur Rizepor Boluda kampa girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER