Çaykur Rizesporda transfer

Çaykur Rizesporda transfer -Yeşil-mavililer, Mısırın Al Masry takımından Hossam Hassan ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaştı


RİZE (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor, Mısırın Al Masry takımından orta saha oyuncusu Hossam Hassan ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaştı.
     Kulüp transfer komitesi başkanı Koray Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce prensipte anlaştıkları Hassanın, bugünkü sağlık kontrollerinin ardından takımla çalışmaya başladığını belirtti.
     Deniz, transferin teknik ekibin isteği doğrultusunda gerçekleştirildiğini ifade ederek, şöyle konuştu:
     Hassan, 2012 Londra Olimpiyat Oyunlarında, Mısır Milli Takımının kadrosunda görev alan değerli bir oyuncu. Mısır ligine 6 aydır iç karışıklık nedeniyle ara verilmiş durumda. Ancak Hassan, milli takımda görev aldığı için eksiği yok. Yaptığımız araştırmalar sonucu faydalı olacağına karar verdik. Hassan ile bir yıllık kiralık olarak sözleşme imzaladık. Takımımıza katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Kaliteli bir kadro kurduk. Bu transfer ile birlikte transfer sezonunu kapatmış bulunuyoruz.
    
     -Kaleci Emreyi Beşiktaşa verdik-
    
     Koray Deniz, Çaykur Rizesporun altyapısından yetişen kaleci Emre Taliyi bonservisiyle Beşiktaş Kulübüne verdiklerini bildirdi.
     Beşiktaş Kulübünün Emre için teklif yaptığına işaret eden Deniz, Beşiktaşın yapmış olduğu teklifi Emrenin de geleceği adına değerlendirdik. Emre çok yetenekli ve genç bir kaleci. Biz de Emrenin önünü açmak adına böyle bir karar aldık. Türk futboluna uzun yıllar hizmet edeceğini umuyorum. Gittiği yerde takımımızı en iyi şekilde temsil edeceğini inanıyorum dedi.
    
     Muhabir: Serhat Çağdaş / Burak Altunöz / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Çaykur Rizesporda transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER