Çeşmede yol genişletme çalışmaları

Çeşmede yol genişletme çalışmaları -Belediye Başkanı Tütüncüoğlu: Çalışmaların devam edebilmesi için Milli Parklardan iznin gelmesini bekliyoruz


İZMİR (A.A) - Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, trafik kazalarının sıkça yaşandığı Paşalimanı ve Şifne yollarındaki genişletme çalışmalarının devam etmesi için Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüğünden izin beklendiğini söyledi.
     Tütüncüoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede yol yapım ve yenileme çalışmalarını devam ettirdiklerini, Germiyan Yalısı ve Potamaki Deresi yolunda çalışmaların tamamlanmasının ardından Paşalimanı ve Şifne yoluyla ilgili çalışmalara başladıklarını bildirdi.
     Mevcut yolun darlığı nedeniyle trafik kazalarının sıkça meydana geldiğini hatırlatan Tütüncüoğlu, Genişletme için, yol güzergahındaki Orman Bölge Müdürlüğü ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüğüne ait arazilerle ilgili girişimlerde bulunduk. Orman Bölge Müdürlüğüne ait arazinin kullanımıyla ilgili izin alınmasının ardından genişletmeye başlandı. Çalışmaların devam edebilmesi için Milli Parklardan iznin gelmesini bekliyoruz dedi.
     Şu an 5 metre olan yolun genişliğinin 4 katına çıkacağını ve 5 milyon liraya mal olacağını ifade eden Tütüncüoğlu, yol kenarlarına da turunç ağaçlarının dikileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Göksel Kayseri / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Çeşmede yol genişletme çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER