Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Çomoğlu: Tehlikeli atık çevresinde kumlama ve talaşlama çalışması yaparak atıkları Çevre ve Şehircilik Bakanlığından lisanslı bertaraf tesisine gönderdik


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Vahit Çomoğlu, tehlikeli atık çevresinde kumlama ve talaşlama çalışması yaparak atıkları Çevre ve Şehircilik Bakanlığından lisanslı bertaraf tesisine gönderdiklerini bildirdi.
     Erenler Güney Mobilyacılar Sitesinde tehlikeli atık ihbarı alan Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi, topladıkları atıkları lisanslı bertaraf tesisine gönderdi.
     Çomoğlu, yaptığı açıklamada, vatandaşları çevre kirliliğine karşı daha dikkatli ve duyarlı olmaları gerektiğini söyledi.
     Çevre kirliliğine müsaade etmediklerini ve denetim uyguladıklarını dile getiren Çomoğlu, Tehlikeli atık çevresinde kumlama ve talaşlama çalışması yaparak, atıkları Çevre ve Şehircilik Bakanlığından lisanslı bertaraf tesisine gönderdik. Vatandaşlarımız bu tarz durumlarla karşılaştıklarında hemen bize bildirsin dedi.
     Çomoğlu, yaşanılabilir bir çevre için vatandaşların desteğinin önemli olduğunu ve çevre kirliliğiyle karşılaşan vatandaşların kendilerine haber vermesi gerektiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER