Ceyhanda uyuşturucu ve kaçak içki operasyonu

Ceyhanda uyuşturucu ve kaçak içki operasyonu


ADANA (A.A) - Ceyhan ilçesinde düzenlenen operasyonda 21 kilo esrar ve 700 şişe kaçak içki ele geçirildi.
     Ceyhan Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, D-400 Karayolunda Osmaniye istikametinden Ceyhana gelmekte olan Zülfü Cnin (24) kullandığı plakası açıklanmayan otomobili durdurmak istedi.
     Polisin dur ihtarına uymayan Zülfü C. aracını polislerin üzerine sürerek kaçmaya başladı. Bir süre sonra tarlalar arasındaki stabilize yola giren şüphelinin kullandığı otomobil, yaklaşık bir kilometre gittikten sonra kontrolden çıkarak mısır tarlasına devrildi.
     Kazada hafif yaralanan Zülfü C. gözaltına alınırken, otomobilde yapılan aramada poşetler içerisinde toplam 21 kilo esrar ele geçirildi.
     Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından Satmak amacıyla uyuşturucu madde bulundurmak ve nakletmek suçundan sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
     KOM ekiplerinin, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolunda yaptıkları yol kontrollerinde ise Gaziantepten Adanaya gittiği belirlenen Mehmet Servet M. (37) yönetimindeki minibüste, 700 şişe gümrük kaçağı içki ele geçirildi.
     Sürücü hakkında yasal işlem yapıldığı kaydedildi.
    
     Muhabir: İrfan Kurt/Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Ceyhanda uyuşturucu ve kaçak içki operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER