Cezaevleri alt komisyonu üyeleri Şanlıurfada

Cezaevleri alt komisyonu üyeleri Şanlıurfada -TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Üstün başkanlığındaki Cezaevleri alt komisyonu üyeleri Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevinde yaşanan yangınlarla ilgili kentteki temasl


ŞANLIURFA (A.A) - TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün başkanlığındaki Cezaevleri alt komisyonu üyeleri, Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevinde yaşanan yangınlarla ilgili kentteki temaslarına başladı.
     TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Üstün ve alt komisyon üyeleri, ilk olarak Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti. Burada Vali Celalettin Güvenç ile bir süre görüşen ve kaymakamlarla toplantı yapan komisyon üyeleri daha sonra Cumhuriyet Başsavcılığına geçti.
     Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın ile makamında görüşen komisyon üyeleri, daha sonra hafta sonu bir koğuştaki kavganın ardından çıkan yangında 13 kişinin yaşamını yitirdiği E Tipi Kapalı Cezaevine gitti.
     Üyelerin, olaydan sağ kurtulan tutuklu ve hükümlüler ile olaya müdahale eden güvenlik güçleri ve infaz koruma memurlarını dinleyeceği belirtildi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Cezaevleri alt komisyonu üyeleri Şanlıurfada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER