CHPden Belediye Başkanı Çakıra ziyaret

CHPden Belediye Başkanı Çakıra ziyaret


MALATYA (A.A) - CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakırı ziyaret etti.
     Malatya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ahmet Çakır, ziyarette yaptığı konuşmada, bütün hemşehrilerinin daha sağlıklı ve huzurlu, sorunsuz bir şehirde yaşamaları için elinden geleni yaptığını belirtti.
     Göreve geldiği günden bu yana istişareye açık olduğunu kaydeden Çakır, Çalışmalarımızla ilgili önerilere, fikirlere açık olduğumuzu, bunları projelendirme aşamasında da dikkate alacağımızı her zaman ifade ediyoruz. Bugüne kadar Malatyamızda önemli çalışmalara imza attık. Daha ne yapabiliriz, bunun çabası içerisindeyiz ifadelerini kullandı. Çakır, en güzel hizmeti şeffaf bir şekilde yapma gayreti içerisinde olduğunu belirtti.
     Veli Ağbaba ise Malatyanın daha çok güzelleşmesi için el birliğiyle çalışmak gerektiğini vurguladı. Ağbaba, Malatyanın Büyükşehir olmasının söz konusu olduğunu, il sınırlarının değil, şehir merkezinin Büyükşehir olmasını istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber CHPden Belediye Başkanı Çakıra ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER