CHPden elektrik kesintilerine tepki

CHPden elektrik kesintilerine tepki -CHP Kumluca İlçe Başkanı Kocacık: -Amacımız birlerini eleştirmek değil çözümün bir parçası olmaktır


ANTALYA (A.A) - CHP Kumluca ilçe Başkanı Arif Kocacık, ilçede yaşanan elektrik kesintilerinin çiftçileri zor durumda bıraktığını ileri sürdü.
     Arif Kocacık, ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında, son günlerde ilçede sık sık elektrik kesintilerinin yaşandığını, bunun olumsuz hava şartlarının yaşandığı kış aylarında çiftçileri zor durumda bıraktığını söyledi.
     Elektrik kesintilerinin kış aylarında hava sıcaklığının eksi derecelere düştüğü zamanlarda sera üreticisi çiftçileri olumsuz yönde etkilediğini ifade edem Kocacık, yetiştirdiği sebzeye büyük umutlar bağlayan çiftçilerin yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı zor durumda kaldıklarını ileri sürdü.
     Görüştükleri üreticilerin elektrik kesilmesin diye dua ediyoruz dediklerini belirten Kocacık, Ne yazık ki don zamanında defalarca elektrik kesintisi oldu. Bu hepimizi ilgilendiren bir konudur. Kumlucamızın kanayan bir yarasıdır. Herkes üzerine düşen görevi yapmakla yükümlüdür. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü olarak üzerimize düşen her türlü göreve hazırız dedi.
     Konuyla ilgili TEDAŞın ve Kumluca Belediyesini bir araya gelip gerekli önlemleri almaya davet ettiklerini kaydeden Kocacık, şunları söyledi:
     Çözüm önerisi olarak Belediye ve TEDAŞın işbirliği yapması gerekir. Bu sorun hepimizin sorunudur. Amacımız birlerini eleştirmek değil çözümün bir parçası olmaktır. Yöremizde yaşayan vatandaşlarımızın bir daha bu tür sorunla karşılaşmaması adına Cumhuriyet Halk Partisi Kumluca İlçe Örgütü olarak bizlere düşecek ve verilecek göreve halkımız adına her zaman hazır olduğumuzu kamuoyuyla ve değerli halkımızla paylaşıyoruz.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber CHPden elektrik kesintilerine tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER