CHPden ziyaretler

CHPden ziyaretler -CHP Genel Başkan Yardımcısı Loğoğlu, ZMO Adana Şubesini ziyaret etti


ADANA (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu ve beraberindeki heyet, TMMBO Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Adana Şubesi ile Sarıbahçe, Çatalhöyük, Camuzağalı ve Yeşilova köylerini ziyaret etti.
     Beraberindeki CHP Milletvekili Ali Demirçalı ve Parti Meclisi (PM) üyesi Gökçe Pişkin ile birlikte Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi Başkanı Şahin Yeteri ziyaret eden Loğoğlu, Suriye ve Türkiye gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
     Loğoğlu, Suriye sorunu nedeniyle Rusya gibi bir çok ülkenin Türkiyeden narenciye, meyve, sebze alımını durdurduğunu iddia ederek, şunları kaydetti:
     Suriye ile yaşanan sorunlar diğer komşu ülkeleri de etkiliyor. AK Parti iktidarının dış politikası iflas etmiştir. AK Parti iktidarının dış politikası nedeniyle tüm komşularımızla ciddi sorunlar yaşanmaktadır. Bu günlere kadar en çok Mersinden Mardine kadar olan bölgemizdeki iller etkileniyordu. Adanadaki ziyaretlerimizde sorunun daha da ciddi olduğunu gözlemledik. Suriye sorunu nedeniyle Rusya gibi bir çok ülkenin Türkiyeden narenciye, meyve, sebze alımını durdurduğunu gözlemliyoruz. Ülkemizi önümüzdeki süreçte daha da zor günlerin beklediğini üzülerek söylemek durumundayız. Türkiye sanıldığından daha da kötü yönetilmektedir.Türkiyeyi daha da kötü günler bekliyor.
     Loğoğlu, Demirçalı ve Pişkin daha sonra Sarıbahçe, Çatalhöyük, Camuzağalı ve Yeşilova köylerini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.
    
     Muhabir: Adana
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER