CHPli Gençin, Bakan Şahine yönelik sözleri

CHPli Gençin, Bakan Şahine yönelik sözleri -Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Sözen: -"Kamer Genç, bu hareketi sadece Fatma Şahine değil, onun şahsında tüm kadınlarımıza, tüm annelerimize sarf etmiştir


BİNGÖL (A.A) - Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Ziya Sözen, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Gençin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahine yönelik sözlerine tepki gösterdi.
     Merkezi Bingölde federasyonun başkanı Sözen, yaptığı yazılı açıklamada, her zaman şehit ve gazilerin yanında olan Bakan Şahinin, yapılan çirkin davranışı hak etmediğini belirtti.
     Sözen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: CHP Tunceli Milletvekili Kamer Gençi, çirkin, mesnetsiz ve ahlaksızca sözlerinden dolayı kınıyoruz. Gençin bu lafları maksadını da haddini de aşmıştır. Kamer Genç, bu hareketi sadece Fatma Şahine değil, onun şahsında tüm kadınlarımıza, tüm annelerimize sarf etmiştir. Mütevazi, alçak gönüllü, ahlaklı, dürüst ve çalışkan bir Türk kadını olan Fatma Şahin bu çirkin davranışı asla hak etmemiştir. Meclisin en çalışkan bayanı olan Fatma Şahin şehit ailelerimiz, gazilerimiz, engelli vatandaşlarımız, dul kadınlarımız, yaşlılarımız için gecesini gündüzüne katarak çok yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Biz her zaman bu gayretli çalışmalarından dolayı kendisine minnettarız. Sayın bakanımız bunu bilmelidir ki çirkin söz sahibinindir. Kamer Genç bu çirkin davranışıyla gittiği her yerde kadınlarımız tarafından lanetlenmelidir."
    
     Muhabir: Abdullah Çelik / Meral Özdemir
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber CHPli Gençin, Bakan Şahine yönelik sözleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER