CHP Afyonkarahisar Milletvekili Toptaş:

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Toptaş: Afyonkarahisarda, 78 okuldaki 135 derslik, müdür odaları, kütüphane ve laboratuvarlardan dönüştürüldü


AFYONKARAHİSAR (A.A) - CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, ilde faaliyet gösteren 78 okuldaki 135 dersliğin, müdür odaları, kütüphane ve laboratuvarlardan dönüştürüldüğünü bildirdi.
     Toptaş, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Afyonkarahisardaki eğitimin durumuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) çeşitli sorular sorduğunu söyledi.
     Kendisine gönderilen cevapta, 148 okulda ikili eğitim, 496 okulda normal eğitim, 115 okulda da birleştirilmiş sınıflarda eğitim verildiği bilgilerinin yer aldığını belirten Toptaş, Afyonkarahisarda, 78 okuldaki 135 derslik, müdür odaları, kütüphane ve laboratuvarlardan dönüştürüldü dedi.
     Afyonkarahisarın eğitimde her zaman Türkiyenin liderliğini yapmış bir kent olduğunu dile getiren Toptaş, 10 yıl öncesine kadar eğitim kalitesi bakımından ön sıralarda gelen Afyonkarahisar, eğitimde şu anda kaçıncı- Bunun bilgisini versin yöneticiler diye konuştu.
     Türkiyenin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini dile getiren Toptaş, bazı BDP milletvekillerinin İmralı Adasına gidişinin, ülke gündeminde geniş yer almasının yanlış olduğunu öne sürdü.
     Toptaş, Birinci Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı komutanlarından devlet adamı Ali Çetinkayanın mezarının bakımsız olduğunu ileri sürerek, bu durumun, Afyonkarahisarın kadirşinaslığına yakışmadığını sözlerine ekledi.
     Toplantıda, CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum ve Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz ile partililer hazır bulundu.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber CHP Afyonkarahisar Milletvekili Toptaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER