CHP Bilecik Merkez İlçe Danışma Toplantısı

CHP Bilecik Merkez İlçe Danışma Toplantısı -CHP Bilecik İl Başkanı Karaahmet: -"CHPnin önümüzdeki yerel seçimlerde başarılı olmasının tek şansı, çaresi, yolu, birbirimize sahip çıkmaktır"


BİLECİK (A.A) - CHP Bilecik İl Başkanı Çağatay Karaahmet, CHPnin, yerel seçimlerde başarılı olmasının tek şansının, tek çaresinin ve yolunun birbirlerine sahip çıkmak olduğunu söyledi."
     Pamukçuoğlu Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıda, divan kurulunun seçilmesi, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşma yapan Karaahmet, CHPnin siyasi parti olarak diğer partililerden farklı olduğunu, sürekli eleştirilere maruz kalsa da her zaman konuşulan parti olduğunu savundu.
     Yerel seçimlerde Bilecikte, 11 belediyeden 4-5ini kazanmayı hedeflediklerini belirten Av. Karaahmet şöyle devam etti:
     "Biz, kavga ederek değil, tartışarak bir noktaya geleceğiz. Birbirimize hoşgörüyle, saygıyla bakacağız ve birbirimize sahip çıkacağız. Bizler, bir avuç inanmış insanlarız. CHPnin önümüzdeki yerel seçimlerde başarılı olmasının tek şansı, çaresi, yolu birbirimize sahip çıkmak ve birbirimize karşı saygı içerisinde olmaktır. Büyüklerimizden feyz almak, küçüklerden gerekirse akıl almaktır. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız."
     Konuşmaların ardından, basına kapalı olarak devam eden toplantıya, CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, CHP İl Örgütü üyeleri, CHP Bilecik Kadın Kolları, CHPli belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber CHP Bilecik Merkez İlçe Danışma Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER