CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan:

CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan: -Karşılıksız çeklerde hapis cezası kaldırıldı, ancak son 5 ayda karşılıksız çeklerde patlama oldu. Soru önergemizle yeni bir uygulama yapılmasını istedik


BURSA (A.A) - CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, Karşılıksız çeklerde hapis cezası kaldırıldı, ancak son 5 ayda karşılıksız çeklerde patlama oldu. Soru önergemizle yeni bir uygulama yapılmasını istedik dedi.
     Tayan, İl Başkanı Metin Çelik ile Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına seçilen Emir Ali Ustayı ziyaretinde, Usta ve yönetimine başarılar diledi, esnafın çektikleri zorluklar karşısında kendilerine Ankarada her zaman destek olacakları sözünü verdi.
     Esnafın yanı sıra bölgedeki zeytin üreticisinin de rekolte düşüklüğünden ötürü sıkıntı içinde olduğunu savunan Tayan, Üretici kötü durumdadır, bu konuyla ilgili soru önergesi verdik ve takipçisiyiz. Bunun yanı sıra çek yasasında bir değişiklik yapılıp karşılıksız çeklerde hapis cezası kaldırıldı, ancak son 5 ayda karşılıksız çeklerde de patlama oldu. Soru önergemizle yeni bir uygulama yapılmasını istedik diye konuştu.
     Usta da ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, en büyük sıkıntılarının şehir merkezlerine kurulan AVMler ile rekabet olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Ömer Bilik / Metin Aktaş
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER