CHP Çukurova Danışma Meclisi toplantısı

CHP Çukurova Danışma Meclisi toplantısı -Milletvekili Demirçalı: Sanayi ve tarımın başkenti olan Adana, işsizlikte ve yoksullukta şampiyon


ADANA (A.A) - CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, Sanayi ve tarımın başkenti olan Adana, işsizlikte ve yoksullukta şampiyon ifadesini kullandı.
     CHPden yapılan açıklamada, Çukurova Danışma Meclisinin ilk toplantısını Çukurova Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü salonunda yaptığı bildirildi.
     Toplantıda konuşan Adana Milletvekili Ali Demirçalı, iktidarın Adanayı 10 yıldır cezalandırdığını öne sürerek, şunları kaydetti:
     Sanayi ve tarımın başkenti olan Adana, işsizlikte ve yoksullukta şampiyon. İlçe belediyelerinin evsel atık bedeli toplayamayacağını mahkeme kararları ile tescil ettirdik. Adana 1. İdare Mahkemesi Yüreğir Belediye Meclisinin evsel katı atık toplanmasına ilişkin kararını iptal etti. Buradan tüm ilçe belediye başkanlarına halktan hukuk dışı olarak topladıkları paraları iade etmeleri çağrısında bulunuyorum.
     Toplantıya, CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer ile CHP Adana milletvekilleri Ümit Özgümüş ve Turgay Develinin de katıldığı kaydedildi.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber CHP Çukurova Danışma Meclisi toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER