CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Polat: -Bu Patriot füzeleri ve bataryaları niçin Türkiyeye getiriliyor- Kim için getiriliyor-


MALATYA (A.A) - CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Polat, Bu Patriot füzeleri ve bataryaları niçin Türkiyeye getiriliyor- Kim için getiriliyor- dedi.
     Polat, CHP Malatya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Türkiyenin NATOdan Patriot füzesi talep ettiğini hatırlatarak, NATOdan bir kurulun bu konuda çalışma yaptığını belirtti.
     Almanya, Hollanda ve Amerikadan ikişer olmak üzere toplam 6 Patriot savunma sisteminin Türkiyede konuşlandırılacağını ifade eden Polat, Bu Patriot füzeleri ve bataryaları niçin Türkiyeye getiriliyor- Kim için getiriliyor- diye konuştu.
     Yabancı askerlerin Türkiye sınırlarına gelmesi konusunda ilgili ülkelerin kendi meclislerinde çalışma yaptığını anlatan Polat, Parlamentolarında görüşme yaptılar. Kavgalar çıktı. Türkiyeye bin 200 yabancı asker geliyor. Bizim meclisimiz Anayasanın 92. maddesine göre yabancı askerlerin Türkiyeye getirilmesi konusunda devre dışı bırakılmıştır. Konu meclisimizde tartışılmadı. Kamuoyu bilmiyor ifadelerini kullandı.
     Polat, Bu bizim savaşımız değil ama Ortadoğu bataklığına çekilmek isteniyoruz. Bunların tamamına dikkat edeceğiz. Bu konuda üstümüze düşen görev neyse alanlarda haykırmaya devam edeceğiz dedi.
    
     Muhabir: Yeter Erdine / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER