CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin: Bütün komşularıyla sıfır sorunlu bir dış politika iddiasıyla yola çıkanların maalesef iddiaları çökmüş, bugün Türkiyenin sorunsuz komşusu kalmamıştır


İZMİR (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Bütün komşularıyla sıfır sorunlu bir dış politika iddiasıyla yola çıkanların maalesef iddiaları çökmüş, bugün Türkiyenin sorunsuz komşusu kalmamıştır dedi.
     Keskin, CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ile birlikte partisinin Konak ilçe başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiyede gelir dağılımı ve vergi adaletsizliği olduğunu, üretim ve istihdam sorunlarının bulunduğunu ileri sürdü.
     Türkiyenin AK Parti iktidarı döneminde dış politika açısından da çöküntüye uğradığını iddia eden Keskin, şöyle konuştu:
     Stratejik ortaklıklar ve bütün komşularıyla sıfır sorunlu bir dış politika iddiasıyla yola çıkanların maalesef iddiaları çökmüş, bugün Türkiyenin sorunsuz komşusu kalmamıştır. Bütün sınır komşularımızla çekişmeli, tartışmalı bir noktaya geldik. Suriye ile sıcak çatışmanın eşiğine sürüklendik. Bu olumsuz tablodan Türkiyenin çıkması, kurtulması gerekiyor.
     Yeni bir sivil silkinişe, bir sivil baş kaldırıya ihtiyaç vardır. Bu sivil silkinişi yapacak olan da Cumhuriyet Halk Partisidir. CHPnin sosyal demokrat ideolojisi, toplumların bunalıma düştüğü her süreçte bir kurtuluş simidi haline gelmiştir.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Ramazan Ercan
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER