CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin, Denizlide

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin, Denizlide -"CHP, bundan sonra 24 saat sokaklarda olacak. Nerede sorun ve mağduriyet varsa orada olacağız"


DENİZLİ (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "CHP, bundan sonra 24 saat sokaklarda olacak. Nerede sorun ve mağduriyet varsa orada olacağız" dedi.
     Tekin, Denizlide partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında AK Partinin iç ve dış politikalarını eleştirdi.
     Türkiyede son yıllarda özgürlüklerin kısıtlandığını ve demokrasinin rafa kaldırıldığını öne süren Tekin, şunları söyledi:
     "Son döneme bakıldığında adeta otoriter bir döneme girildiğini herkesin görmesi gerekiyor. Neredeyse her şeye karar veren tek kişinin olduğu ülke haline geldik. Parlamentonun ne yapıp yapmayacağını, yargı mensuplarının nasıl karar verip vermeyeceğini, nerede miting olup olmayacağına, kiminle nasıl planlama yapılıp yapılmayacağına tek kişi karar veriyor. Basını susturabilirsiniz, televizyonları karartabilirsiniz ama unutmayın ki bu ülkenin sahipleri var. Bu ülkenin sahibi de CHPdir. CHP, bundan sonra 24 saat sokaklarda olacak. Nerede sorun varsa nerede mağduriyet varsa biz orada olacağız."
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin, Denizlide Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER