CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Koç: -CHP programına ve ilkelerine bağlı kalarak sorumluluklarımı yerine getirmeye devam edeceğim. Yanıltıcı ve beklentilere dönük bu haberlerin geçerliliği yoktur


SAMSUN (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, başka bir partiye geçeceği yönündeki iddiaların gerçekliğinin olmadığını bildirdi.
     Koç, CHPden ayrılarak, başka bir siyasi partiye geçeceği iddia edilen milletvekilleri arasında kendisinin de bulunduğuna ilişkin haberlerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
     Haluk Koç, açıklamasında şunları kaydetti:
     CHPye dönük siyasi mimarlığa soyunanların, dün olduğu gibi bugün de beklentileri boşa çıkacaktır. Bu haberler kasıtlı ve hesaplı haberlerdir. CHP programına ve ilkelerine bağlı kalarak sorumluluklarımı yerine getirmeye devam edeceğim. Yanıltıcı ve beklentilere dönük bu haberlerin geçerliliği yoktur
    
     -Serterin açıklaması-
    
     Bu arada, sözkonusu iddialarda adı CHPden ayrılacaklar arasında geçen İstanbul Milletvekili Nur Serter de yazılı açıklama yaparak, bu haberlerin gerçek dışı olduğunu bildirdi.
     Serter, bu haberlerin CHP ilke ve ideolojisine sahip çıkmayı amaçlayan ve partilerine olan bağlılıklarından asla kuşku duyulmaması gereken milletvekillerini kamuoyunun gözünde karalamak amacı ile üretilmiş olduğunu belirterek, Adımın bu yalan haberde kullanılmış olmasından büyük rahatsızlık duyduğumu duyururken, habercilerin CHP aleyhine haber üretmek hevesinden bir an önce vazgeçmelerini diliyorum değerlendirmesinde bulundu.
    
     Muhabir: Seval Güler
     Yayıncı: Ziver Büyüktaş
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER