CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlunun Mersine geleceği

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlunun Mersine geleceği iddiaları


MERSİN (A.A) - CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlunun yarın Mersine geleceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
     CHP İl Başkanı Yılmaz Şanlı, yazılı açıklamasında, Mersin 68liler Derneğinin yarın düzenleyeceği Deniz-Yusuf-Hüseyinin idamlarının 40. yıl anma etkinlikleri kapsamında CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlunun Mersine geleceğine dair bazı basın yayın organlarında haberlerin yer aldığını hatırlattı.
     Ancak Kılıçdaroğlunun aynı gün İstanbul Ataşehir Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında İstanbulda olacağını bildiren Şanlı, şunları kaydetti:
     Bu nedenle de Mersindeki 68liler Derneğindeki programlara katılamayacaktır. CHP Mersin İl Örgütü olarak 40 yıl önce gencecik bedenlerini hiç tanımadıkları insanların özgürlüğü, refahı ve mutlulukları uğruna feda eden, 61 Anayasasının uygulanması için Samsundan Ankaraya Mustafa Kemal yürüyüşü düzenleyen, emperyalizme ve faşizme meydan okuyan Denizi, Yusufu, Hüseyini ve toprağa verdiğimiz tüm devrim şehitlerini şükranla anıyor, düşünceleri ile aydınlattıkları tam bağımsız Türkiye yolunda ilerlemenin sözünü veriyoruz.
     (KRM-ST)
<< Önceki Haber CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlunun Mersine geleceği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER