CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Eskişehirde

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Eskişehirde -Kılıçdaroğlu, ESOGÜ Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören kayınbiraderini ziyaret etti


ESKİŞEHİR (A.A) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezinde tedavi gören kayınbiraderi Prof. Dr. Hüseyin Özdağı ziyaret etti.
     Kılıçdaroğlunu, Meşelik Yerleşkesindeki hastane önünde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Bakanı Ahmet Ataç, CHP İl Başkanı Erman Gölet ve ESOGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu ve hastane yetkilileri karşıladı.
     Kılıçdaroğlu, daha sonra eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte, mide kanaması geçirdiği bildirilen kayınbiraderi ESOGÜ Maden Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Özdağı tedavi gördüğü İç Hastalıkları Servisindeki odada ziyaret etti.
     CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, basının alınmadığı ve yaklaşık yarım saat süren ziyaret sonrası hastaneden ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, kayınbiraderi Prof. Dr. Özdağın sağlık durumunun iyi olduğunu bildirerek, İnşallah, yakında taburcu olur ve görevinin başına döner ifadesini kullandı.
     Kılıçdaroğlu, burada bir gazetecinin siyasetle ilgili soru sorma girişimi üzerine ise Burada siyaset olmaz dedi.
     Bu esnada genç bir anne, hastanede tedavi gören 5 aylık çocuğunun raporunu gösterip Kılıçdaroğlundan yardım istedi. Kılıçdaroğlu, gözyaşlarına hakim olamayan kadını teselli etti.
     Tuncelili olduğunu ifade eden bir başka kadın ise kendisinin ve eşinin değişik rahatsızlıkları bulunduğunu ve maddi durumlarının yetersiz olduğunu öne sürerek, yardım talep etti. Kılıçdaroğlu, İl Başkanı Gölete ilgilenmesi için talimat verdi.
     Bu arada, ambulansla hastaneye getirilen bir hastanın yakını, Kılıçdaroğlunun koruma aracının kaldırımdaki sedye geçişi için ayrılan yeri kapattığı gerekçesiyle tepki gösterdi. Bunun üzerine koruma görevlisi ve hasta yakını arasında kısa süreli tartışma yaşandı.
     Kılıçdaroğlu çifti, daha sonra hastaneden ayrıldı.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Eskişehirde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER