CHP İl Başkanlığında bayramlaşma töreni yapıldı

CHP İl Başkanlığında bayramlaşma töreni yapıldı


ANTALYA (A.A) - CHP İl Başkanlığında Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.
     İl binasının önünde yapılan törene CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, İl Başkanı Devrim Kök ile partililer katıldı.
     Devrim Kök, parti otobüsü üzerinden yaptığı konuşmada, CHP geleneklerinde her bayramın ikinci günü saat 11.00de il binası önünde toplanarak bayramlaşma olduğunu söyledi.
     Ülke insanının bayramları milli bayram, dini bayramlar şeklinde ayırmadığını, Kurban Bayramı ne kadar kutsalsa 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının da o kadar kutsal olduğunu kaydeden Kök, AK Partiye yakın bir takım güçler, insanları 29 Ekimciler ve Kurban Bayramcılar diye bölüp parçalamaya çalışıyor. Ama bunlar bu milleti tanımıyorlar. Bu ülkede yaşayan tüm insanlar için Kurban Bayramı da 29 Ekim de kutsaldır. Hiç birisinden vazgeçmeyiz. Bu ülkede insanlar Mustafa Kemalin tanıdığı imkanları çok iyi bilirler. Özgürce inançlarını yerine getirebiliyorsa, laik demokratik bir ülkede insan olarak yaşayabiliyorlarsa bunu Mustafa Kemal ve onun getirdiği Cumhuriyete borçludurlar dedi.
     Kök, 29 Ekimde çelenk koyma töreni için valiliğe yazı gönderdiklerini, ancak cevabın olumsuz geldiğini ifade ederek, Yani bize diyorlar ki siz gidip atanızın huzuruna çelenk koymazsınız. Biz de diyoruz ki çelengimizi koyarız. 28 Ekimde saat 13.00de resmi çelenk koyma töreni var. Saat 11.30da il binamızın önünde tüm CHPlileri bekliyorum. Hep beraber gideceğiz, güçleri yeterse bize çelenk koydurmasınlar diye konuştu.
     Devrim Kök, seçime az bir süre kaldığını, Antalyanın her alanına 6 oklu bayraklarını zirveye nasıl dikeceklerinin mücadelesini vereceklerini belirterek, şöyle konuştu:
     Bir büyükşehir belediyemiz, 6 da ilçe belediyemiz var. Geriye kalan 13 belediyeyi de alacağız. İkinci bir hesabımız da yerel yönetimler seçimlerinde açtığımız anahtarla hep beraber iktidar kapısını aralayacağız. CHP iktidar olacak, CHPnin lideri Kemal Kılıçdaroğlu da başbakan olacak. En büyük desteği Antalyadan vereceğiz. Bunun için her zamankinden daha çok CHPliye ihtiyaç var. Parti içindeki münakaşalardan kaybettiğimiz enerjiyi telafi etmek için çok daha fazla çalışmamız gerekiyor. Kavgayla gürültüyle işimiz yok. Hedefimiz iktidar olmak. Hep beraber doğru olanı yapacağız.
     Herkesin oyuna talip olduklarını dile getiren Kök, AK Partiye oy verenlere karşı değiliz. Biz AK Partiye karşıyız. Bir şekilde AK Partiye oy veren bütün vatandaşlarımızın oyuna talibiz dedi.
    
     Muhabir; Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber CHP İl Başkanlığında bayramlaşma töreni yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER