CHP İl Başkanlığında bayramlaşma

CHP İl Başkanlığında bayramlaşma -CHP İl Başkanı Kök: -Antalyada Büyükşehir Belediyemizi başta olmak üzere sahip olduğumuz bütün belediyeleri çok daha büyük bir oy farkıyla alacağız. Herkes görecek Kepezi de alacağız, Alanya


ANTALYA (A.A) - CHP İl Başkanı Devrim Kök, Antalyada Büyükşehir Belediyemizi başta olmak üzere sahip olduğumuz bütün belediyeleri çok daha büyük bir oy farkıyla alacağız. Herkes görecek Kepezi de alacağız, Alanyayı da alacağız dedi.
     CHP İl Başkanlığı önünde düzenlenen bayramlaşma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, İl Başkanı Devrim Kök, eski CHP İl Başkanı Özer Ülken ve diğer partililer katıldı.
     Bayramlaşma öncesinde partililere seslenen İl Başkanı Kök, parti binası önündeki kalabalığa işaret ederek, CHPnin böyle bir kalabalığı özlediğini söyledi. CHPnin ayağa kalktığını vurgulayan Kök, tek hayalinin iktidar olmuş bir CHPnin il başkanı olmak olduğunu kaydetti. Göreve geldiği andan itibaren 538 köye ziyaret gerçekleştirdiğini anlatan Devrim Kök, şöyle konuştu:
     (CHPde gündüzle gece gibi fark olacak) demiştim. Artık saat 04.00lerde toptancı halde gezen bir il örgütü var. 06.00da inşaat işçileriyle Çallıda kahvaltı yapan bir il örgütü var. Artık il binalarında bekleyen değil, 538 köye program yapıp, bunun büyük çoğunluğunu da 3 ayda bitiren bir il örgütü var. Gidiyoruz, insanları görüyoruz. İyi günlerinde, kötü günlerinde yanlarında oluyoruz. Onları dinliyoruz. Çünkü biz insanları dinlemeyi Mustafa Kemal Atatürkten öğrendik.
     Kök, bir süre önce anketlerde CHPnin oy oranının 2-3 ayda yüzde 10un üzerinde arttığının söylendiğini hatırlattı. Buna, 3 ayda yüzde 10 artış dünyanın neresinde var- diye tepkiler geldiğini anımsatan Kök, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Bunu söyleyen insan, 2001 yılında hiç örgütü olmayan, alt yapısı olmayan bir parti kurulacak, 17 ay sonra seçime gidecek, toplam oyun yüzde 34,8ini alarak tek başına iktidar olacak, bunlara aklı eriyor, koca çınar, 90 yıllık CHPnin oy oranı Antalyada yüzde 10 civarı artıyor, bunu yadırgıyor. Daha çok şaşıracaklar. Bu yeterli değil. Bu megalomanca bir açıklama değil. CHPnin il başkanı seçildikten sonra artan oyu demedim ki. Sadece şunu söyledim: Olumsuz şekilde basına yansımayan bir ve bütün bir CHP olduğu zaman, belediye başkanlarımızın başarıları ortaya çıktığı zaman küskünler geriye dönüyor. Bu odur. Bir hedef koyduk. Dedik ki (CHPnin oy oranı yüzde 50lere çıkacak). Olur, olmaz... Ama olması için bütün gücümüzle çalışacağız.
    
     -Herkes görecek Kepezi de alacağız-
    
     CHP İl Başkanı Kök, bayramın birinci gününde huzurevi ve yetiştirme yurdunu ziyaret ettiklerini, yaşlılar ve çocukların bayramını kutlayıp çeşitli hediyeler verdiklerini anlattı. Partinin kendilerine çalışmaları için görev verdiğini söyleyen Kök, Ben hiçbir zaman kendini Ankaraya beğendirmeye çalışan bir siyasetçi olmadım, hiçbir zaman olmayacağım dedi.
     Kök, parti tabanıyla birlikte hareket ettiğini vurgulayarak, sözlerini şunları söyledi:
     İşte bizim cevabımız bu kalabalık. Bu kalabalık CHPnin silkinişinin, 90 yıllık çınarın ayağa kalkışının işareti. Göreceksiniz CHP iktidar olacak. Antalyada Büyükşehir Belediyemizi başta olmak üzere sahip olduğumuz bütün belediyeleri çok daha büyük bir oy farkıyla alacağız. Herkes görecek Kepezi de alacağız, Alanyayı da alacağız. Arkasından o özlediğimiz halkın iktidarı gelecek.
     Seçim gecesi CHP İl Başkanlığı binası önünde buluşacaklarını belirten Devrim Kök, seçimi kazanan CHPli belediye başkanlarının ellerini havaya kaldıracaklarını ifade etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın yerel seçimlerin ardından yaptığı değerlendirmesinde, Antalyanın kaybedilmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirmesini de hatırlatan Kök, Onları üzmeye devam edeceğiz diye konuştu.
    
     -CHP milletvekilleri bayramlaşmada yoktu-
    
     Öte yandan CHP İl Başkanı Devrim Kök, gazetecilerin Antalya milletvekillerinin tamamının bayramlaşma töreninde bulunmayışına ilişkin sorularını da yanıtladı. Milletvekillerinin tümünü telefonla arayarak davet ettiklerini söyleyen Kök, Gürkut Acarın yurt dışında olduğunu belirterek, Sanıyorum diğerlerinin de önemli bir işi çıkmıştır. Bilemiyorum dedi.
     Milletvekillerinin kısa sürede kendilerine katılacağına inancını dile getiren Kök, bayramlaşmaya katılımın yüksek oluşunun, CHPnin ayağa kalkışının teyidi olacağını kaydetti.
     Partililere bayramlaşmanın ardından pilav ve kavurma ikram edildi.
    
     Muhabir: Güç Gönel
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber CHP İl Başkanlığında bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER