CHP Milletvekili Hüseyin Aygünün kaçırılması

CHP Milletvekili Hüseyin Aygünün kaçırılması -AK Parti Muğla Milletvekili Boğa: -Halkın oylarıyla seçilmiş bir milletvekilimizin yine kendi seçim bölgesindeki faaliyetleri esnasında kaçırılmış olması, malum örgütün niyetini net olar


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, Halkın oylarıyla seçilmiş bir milletvekilimizin yine kendi seçim bölgesindeki faaliyetleri esnasında kaçırılmış olması, malum örgütün niyetini net olarak bir kere daha ortaya çıkarmıştır dedi.
     Boğa, yaptığı açıklamada Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygünün terör örgütü tarafından kaçırılmasını kınadı. Hüseyin Aygünün bölücü terör örgütü tarafından kaçırıldığını teessürle öğrendiğini anlatan Boğa, Halkın oylarıyla seçilmiş bir milletvekilimizin yine kendi seçim bölgesindeki faaliyetleri esnasında kaçırılmış olması, malum örgütün niyetini net olarak bir kere daha ortaya çıkarmıştır ifadesini kullandı.
     Ali Boğa, açıklamasında şunları kaydetti:
     Ülkemizin birlik ve bütünlüğü ile huzuruna kasteden bölücü terör örgütü, milletin temsilcisi olan bir milletvekiline karşı yaptığı bu eylem, ülkemizin birlik ve beraberliğine, parlamenter düzene, demokrasiye ve halk iradesine karşı en büyük saygısızlıktır. Bu menfur eylemi nefretle kınıyor, arkadaşımızın bir an önce canilerin elinden kurtarılmasını diliyorum.
    
     Muhabir: Kenan Gürbüz
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber CHP Milletvekili Hüseyin Aygünün kaçırılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER