CHP Milletvekili Hüseyin Aygünün kaçırılması

CHP Milletvekili Hüseyin Aygünün kaçırılması -CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler: Milletvekilimizi en kısa zamanda aramızda göreceğiz. Başka hiçbir sonucu kabul etmeyeceğiz


İZMİR (A.A) - CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, CHP Tunceli Milletvekilimiz Hüseyin Aygünü en kısa zamanda sağ salim aramızda göreceğiz. Başka hiçbir sonucu kabullenmeyeceğimiz hem PKK hem de AKP yöneticileri tarafından bilinmelidir dedi.
     Güler, CHP İzmir İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, milletvekillerinin can ve hürriyetlerinin tehlikede olduğunu, bunun sorumlusunun iktidar partisi olduğunu söyledi.
     Güler konuşmasında şunları söyledi:
     Milletvekilleri olarak canımız hürriyetimiz tehlikededir. Başta Genel Başkanımız olmak üzere bizi izleyen, e-postalarımızı, telefonlarımızı dinleyerek bizi potansiyel suçlu ilan eden AK Partidir. Eğer AK Parti böyle yaparsa terör örgütü de milletvekillerimizi kaçırır. Milletvekillerinin saygınlığı yükseltilmek zorundadır. Burada görev iktidar partisine düşer.
     Milletvekili kaçırmak gibi bir hadsizliği sergileyen PKK, hangi yolu kullanırsa kullansın amaçlarına erişemeyecektir. Sivil halka ve askerlere yönelik tüm saldırıları, Türk ulusu tarafından nefretle kınanacak ve Kürt kökenli Türk vatandaşları tarafından da hiçbir amacı kabul görmeyecektir. Bu tür yollarla kendini gündeme getirdiği her durumda kendi yok oluşunu hızlandıracaktır.
    
     Muhabir: Halil Şahin
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber CHP Milletvekili Hüseyin Aygünün kaçırılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER