CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç:

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç: Danışmanlarım Arifağa Köyüne giderek su örneği aldılar Sağlık raporlarına göre sular içilebilir durumda değil. Bu sorunu direk ilgili bakana götüreceğim


SAKARYA (A.A) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Kaynarca Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.
     Engin Özkoç, ziyarette yaptığı açıklamada, Arifağa Köyü başta olmak üzere Kaynarca köylerinde yaşanan su sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunmak için Kaynarcaya geldiğini ifade etti.
     Su sorununu TBMM kürsüsünden dile getireceğini belirten Özkoç, Danışmanlarım Arifağa Köyüne giderek su örneği aldılar. Sağlık raporlarına göre sular içilebilir durumda değil. Bu sorunu direk ilgili bakana götüreceğim dedi.
     Kaynarca Muhtarlar Derneği Başkanı Vecdi Candan ise ilçede 4 su grubu bulunduğunu vurgulayarak, su sorunu alt yapı ve yol sorunlarının fazla olduğunu kaydetti.
     Köylere su dağıtıldığını belirten Candan Sarıbeyli, Müezzinler, Şeyhtımarı ve Karaçalı Su Grubu bulunuyor. Karaçalıda sular çamurlu akıyor diğer köylerimizde de sağlığa zarar verecek ölçüde kireçli akıyor. Muhtarlar olarak köylerimizde yalnız su sorunu yok alt yapı ve yol sorunlarımız çok büyük. Geri kalmış ilçelerden biriyiz. Seçimler yaklaşıyor şimdi göz boyama taktiği ufak tefek çalışmalar oluyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Sedat Balta / Salih Eren
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER