CHP Suluova İlçe Teşkilatından engellilere mavi

CHP Suluova İlçe Teşkilatından engellilere mavi kapak desteği


AMASYA (A.A) - CHP Suluova İlçe Teşkilatı üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Suluova Şubesini ziyaret ederek topladıkları mavi kapakları teslim etti.
     CHP İlçe Başkanı Vedat Güdek, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde farklı programları olduğu için dernek ziyaretini bugün gerçekleştirebildiklerini söyledi.
     Toplumda engelli bireylerin ihmal edildiğini ifade eden Güdek, Engelli kardeşlerimizin bizim toplumuzda biraz daha mağdur olduklarını düşünüyorum. İş dünyasında ve kamuda yeterli sayıda istihdam edilmiyor. Gerekli müeyyideler de uygulanmıyor. Bu konuya bir an önce müdahale edilerek daha fazla engelli insanımızın ekonomik bağımsızlığını kazanmasını ve dolayısıyla mutlu olmalarını temin etmek lazım dedi.
     Türkiye Sakatlar Derneğine form doldurarak üye olan Güdek, ilk aidatını verdikten sonra topladıkları mavi kapakları Şube Başkanı Mehmet Ergüne teslim etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ergün ise, Bizleri hatırlayıp ziyarette bulunmalarını çok anlamlı buluyorum. Ayrıca mavi kapak kampanyasına destekleri de bizler için çok önemli, her 250 kilo mavi kapakla bir tekerlekli sandalye alarak ihtiyaç sahibi üyemize verip, üyemizin sosyal toplum içine katılmalarını temin ediyoruz diye konuştu.
     Ziyarete, CHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları Üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber CHP Suluova İlçe Teşkilatından engellilere mavi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER