CHP Tunceli Milletvekilinin kaçırılması

CHP Tunceli Milletvekilinin kaçırılması -CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar: Bir milletvekilinin teröristler tarafından kaçırılmasının terörün nereden nereye geldiğinin bir göstergesidir


KOCAELİ (A.A) - CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar Bir milletvekilinin teröristler tarafından kaçırılmasının terörün nereden nereye geldiğinin bir göstergesidir dedi.
     Tatar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygünün kaçırılmasını kesinlikle tasvip etmediklerini, iktidar partisinin tüm muhalefet partileriyle mecliste toplanarak soruna çözüm yolu araması gerektiğini söyledi.
     Bir milletvekilinin teröristler tarafından kaçırılmasının terörün nereden nereye geldiğinin bir göstergesidir diyen Tatar, şu ifadeleri kullandı:
     Partimiz terörün çözümünün TBMM olduğunu savunuyor bunun için de sorunun Mecliste çözülmesi gerektiği yönünde yaptığı çağrıya iktidarın yanaşmamasına bir anlam vermek mümkün değil. Bu sorunların çözüm yolu Meclistir. İktidar partisi en kısa zamanda izlediği yoldan dönüp tüm partilerle TBMMde çözüm aramalı. Milletvekilimizin en kısa zamanda serbest bırakılarak ailesine kavuşmasını ve mecliste çalışmalarına başlamasını arzu ediyoruz.
    
     Muhabir: İsa Turhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber CHP Tunceli Milletvekilinin kaçırılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER