Cinayet 5 yıl sonra aydınlatıldı

Cinayet 5 yıl sonra aydınlatıldı -Mersinde 2008 yılından bu yana kayıp olan hemşirenin eşi tarafından dövülerek öldürüldüğü, cesedinin ise henüz bulunamadığı bildirildi -Hemşirenin eşi, katil zanlısı olarak tutuklandı (Fot


MERSİN (A.A) - Mersinde 2008 yılından bu yana kayıp olan hemşirenin eşi tarafından dövülerek öldürüldüğü, cesedinin ise henüz bulunamadığı bildirildi.
     Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 27 Aralık 2008de kaybolduğu bildirilen hemşire Diba S. (45) ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, kadının eşi E.Syi (52) takibe aldı.
     E.Snin 5 yıllık telefon ve bilgisayar kayıtlarını inceleyen polis ekipleri elde ettikleri bilgiler doğrultusunda, İstanbul Pendikte coğrafya öğretmeni olarak görev yapan şahsı Kütahyada gözaltına aldı.
     Mersine getirilen zanlının ifadesinde "Eşi Diba S. ile kıskançlık yüzünden tartıştıklarını, bu sırada eşinin başına sopayla vurarak öldürdüğünü, cesedini ise ortadan kaldırmak amacıyla bir bavula koyarak hatırlamadığı bir yere attığını" söylediği belirtildi.
     Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.S, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Diba Snin cesedinin bulunması için ise çalışmaların sürdüğü kaydedildi.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Cinayet 5 yıl sonra aydınlatıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER