Cizrede Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl

Cizrede Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü coşkuyla kutlandı


ŞIRNAK (A.A) - Cizre ilçesinde Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü coşkuyla kutlandı.
     Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü dolasıyla Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törende, İlçe Emniyet Müdürü Ercan İçli Atatürk Büstüne çelenk sundu. Dicle Polis Lokalinde devam eden programda konuşan Kaymakam Şenol Koca, polislerin can ve mal güvenliğini sağlayan en önemli unsurlardan olduğunu, polisin canı pahasına bu görevi yaptığını söyledi.
     Emniyet Müdürü İçli de "Teşkilatımızın 168. kuruluş yıl dönümü Cizrelilerin yoğun bir katılımı ile kutladık. Cizrelilerin bugünümüze özel bir önem verdiklerinden dolayı çok mutlu olduk diyerek, halkın emrinde ve hizmetinde olduklarını belirtti.
     Barış ve huzurun tesis edilmesi için dimdik ayakta olduklarını kaydeden İçli, bu anlamda onları yalnız bırakmayan Cizre halkına teşekkür etti.
     Programda, okullar arası halı saha futbol turnuvasında dereceye giren takımlara ödülleri, emniyet teşkilatına verdiği destekten dolayı Cizreli iş adamlarına ve başarılı polis memurlarına Kaymakam Koca ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hikmet Uz tarafından teşekkür plaketi verildi.
     Programa, Garnizon Komutanı Albay Ersin Aydemir, Belediye Başkan Vekili Abdullah Abak, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Varol, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Abidin Yel / Nurten Aslan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Cizrede Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER