ÇOMÜde Kariyer Günleri etkinliği

ÇOMÜde Kariyer Günleri etkinliği


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunun düzenlediği Kariyer Günleri etkinliğinin konuğu Çanakkale Girişimci İş Adamları ve Sanayicileri Derneği (ÇAGİAD) Başkanı Hikmet Sezen oldu.
     Sezen, üniversitede düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, TUSKONun girişimcilerin önünü açtığını, Türkiyede artık siyasetin, bürokrasinin gençleştiğini, bunların önemli gelişmeler olduğunu söyledi.
     Gençlerin daha aktif, daha açılımcı ve daha yenilikçi olduğunu belirten Sezen, hızlı ilerleyişin dinamosunun genç girişimciler olduğunu, ÇAGİAD olarak alışılmışın dışında hareket etmeye çalıştıklarını bildirdi.
     Sezen, değişimi savunan bir dernek olduklarını belirterek, Çanakkale her şeyiyle güzel bir şehir ama yeterince değerlendiremiyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının ve genç iş adamlarının önemi de burada devreye giriyor. Üniversiteler de bu yüzden önemli. Çünkü genç iş adamları buralardan yetişiyor. Daha mutlu, daha refah bir Türkiyede yaşamak için çalışmak ve dürüstçe çalışmak gerekir. Bunun için de üniversiteler var. Dinamik kadrolar yetişecek ve çok daha güzel işlere imza atacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber ÇOMÜde Kariyer Günleri etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER