ÇOMÜden kısa kısa

ÇOMÜden kısa kısa -"Tarımsal Finans Yönetimi" konferansı gerçekleştirildi


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ziraat Fakültesinde, "Tarımsal Finans Yönetimi" konulu konferans gerçekleştirildi.
     Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feyzi Uğur, burada yaptığı konuşmada, Türkiye için tarımsal üretimin vazgeçilmez bir değer olduğu belirterek, tarımın her geçen gün geliştiğini ve bu gelişime paralel olarak tarımsal finansa ihtiyacın artığını söyledi.
     Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun da "Tarımsal Finans Yönetimi" konulu sunum yaptı.
     Gençlerin üniversiteye başlarken de okulu bitirirken de bankacı olmayı düşünmediklerini ifade eden Sun, gençlerin bankacılığın soğuk bir meslek olduğunu söylediğini kaydetti.
     Bir tarafıyla sevimsiz olarak görünen bankacılığın, diğer taraftan insanların hayallerini, umutlarını gerçekleştirmede bir yol açtığı için sevimli olduğunu ifade eden Sun, kendi eğitim hayatı hakkında bilgi verdi, Denizbankın kuruluş hikayesini anlattı.
     Türkiyede tarımın en büyük sıkıntılarından birisinin finans sıkıntısı olduğunu vurgulayan Sun, "Türkiyede tarımın finansındaki birinci bankayız" ifadesini kullandı.
    
     -"Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Oda Orkestrası"ndan konser
    
     Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Oda Orkestrası, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin "18. Bahar Şenlikleri" kapsamında, Süleyman Demirel Konferans Salonunda konser verdi.
     Vatandaşların yanı sıra öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, dinleyiciler, keyifli anlar yaşadı.
     Konserin sonunda orkestra ekibine, çeşitli hediyeler verildi.
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber ÇOMÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER