ÇOMÜden kısa kısa

ÇOMÜden kısa kısa -ÇOMÜSEM bünyesinde havaalanı personeline eğitim verildi


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ÇOMÜSEM) bünyesinde, Çanakkale Havaalanı personeline eğitim verildi.
     Eğitimcilerin eğitim programı kapsamında 30 saat süren seminerde, ÇOMÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Habacı, yöneticilik ve liderlik, kurumlarda zaman yönetimi ve planlaması, toplumsal etik değerler, Yrd. Doç. Bülent Baki Telef, insanı tanıma ve insan psikolojisi, kişiler arası iletişim, insanın öğrenme doğası, Doç. Dr. Abdullah Şahin, etkili iletişim, diksiyon eğitimi, hitabet, dinleme yöntemleri, beden dili jest ve mimikler, Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakkı Öztürk ise öğrenme teknik ve yöntemleri, öğrenmede çağdaş yaklaşımlar konu başlıklı sunumlar yaptı.
     Havaalanı çalışanı 17 personelin katıldığı eğitim programını başarıyla tamamlayanlara belge verildi.
    
     -Mevlana BİİBFde anıldı-
    
     Mevlana Celaleddin Rumi, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde (BİİBF) anıldı.
     BİİBF Didem Yaman Amfisinde gerçekleşen etkinlikte, araştırmacı yazar Talha Uğurluel, katılımcılara Mevlana Celalettin Ruminin Anadoluya gelişini hazırlayan koşullar ve yaşamının mihenk taşlarını oluşturan önemli olaylar konusunda bilgi verdi. Uğurluelin konuşmasının ardından, İstanbul Semazen Grubu izleyicilere sema gösterisi sundu.
     Etkinliğe, Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan, BİİBF Dekanı Prof. Dr. Hamit Palabıyık, Biga Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç. Dr. Selim Said Eren, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber ÇOMÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER