Çorludan kısa kısa

Çorludan kısa kısa -TAGİD Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Çemreki ziyaret etti


TEKİRDAĞ (A.A) - Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) yönetim kurulu üyeleri, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Tolga Çemreki ziyaret etti.
     İlçe Jandarma Komutanlığında gerçekleşen ziyarette, dernek hakkında Çemreke bilgi veren TAGİD yöneticileri, jandarmanın faaliyetleri hakkında da bilgi aldı.
     Ziyarette konuşan TAGİD Yönetim Kurulu Başkanvekili Tevfik Ayhan, bölgedeki faaliyetleri ve yaptığı projelerle sevilen bir dernek olduklarını belirterek, bölge sanayici ve iş adamlarına akılcı çözümler üreterek, üyelerine küreselleşen dünyanın etkin birer aktörü haline getirme gayretinde olduklarını kaydetti.
     Çemrek de Tekirdağ ve Trakya insanının çok sıcak kanlı olduğunu belirterek, Çorluda sanayi alanında çok güzel faaliyetler olduğunu kaydetti.
    
     -Çorlu Kent Konseyi, fotoğraf sergisi sona erdi
    
     Çorlu Kent Konseyinin, Geçmişten günümüze Çorlu konulu fotoğraf sergisi sona erdi.
     Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, yaptığı açıklamada, bu serginin, Çorlunun kaybolmaya yüz tutan tanıkları giderek azalan, yakın tarihine pencere açmak amacıyla ortaya çıkan bir çalışmanın parçası olduğunu belirtti.
     Cesur, serginin 20. yüzyılın ilk yarısından başlayan tarih diliminden küçük bir kesit olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
     Fotoğraf sergisini gezenler, Çorlunun Balkan Savaşından itibaren dününü de görme şansı buluyor. Ziyaretçilerimiz Çorludaki evlerinin iş yerlerinin, parklarının, çarşılarının, pazarlarının yerlerinde, geçmişte önce neler bulunduğunu görmüşlerdir.
    
     -TAGİD Çorlu Devlet Hastanesini ziyaret etti
    
     Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Yönetim Kurulu Üyeleri ve TAGİD Sağlık komitesi, Çorlu Devlet Hastanesi Yönetimini ziyaret etti.
     Çorlu Devlet Hastanesinde yapılan ziyarette, hastane yöneticisi Doktor Cengiz Kalkan, TAGİD yönetimine yapılan ve başlatılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
     TAGİD Yönetim Kurulu Başkanvekili Tevfik Ayhan da bölgenin en büyük hastanelerinden biri olan Çorlu Devlet Hastanesinin vatandaşlara en iyi şartlarda hizmet verebilmesi adına önemli bir görev üstlendiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Çoşkun Bozyel/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Çorludan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER