Çoruma atanan SGK Yozgat Müdürü Cesura

Çoruma atanan SGK Yozgat Müdürü Cesura veda yemeği


YOZGAT (A.A) - Çoruma atanan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yozgat İl Müdürü Duran Cesura mesai arkadaşları tarafından veda yemeği verildi.
     Cesur, Yimpaş Alış Veriş Merkezinde verilen yemekte yaptığı konuşmada, görevi süresince elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirtti.
     SGKda göreve 1985 yılında başladığını belirten Cesur, 27 yıldır da bu kuruma hizmet ediyoruz. Son 4,5 yıldır müdür olarak görev yapıyorum. Belki görevimiz icabı sizleri üzmüş olabiliriz. kırmış olabiliriz ama hiç bir kimseye art niyetimiz olmadı. Çünkü idareciğiz herkesi idare etmek durumundasınız. Bundan sonra da Çorumda bir arkadaşınızın bir kardeşinizin var. Sizlere kapım her zaman açık dedi.
     Görevi süresince Yozgata ve kuruma faydalı işler yapmaya gayret ettiğini anlatan Cesur, şunları kaydetti:
     Sizlerle çok güzel işler başardık. Yeni SSK binamızı faaliyete geçirdik. 5 tane ilçemize Sosyal Güvenlik merkezini açtık ve daha birçok faaliyette bulunduk. Bu hizmetlerde bizlere emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Benden sonraki arkadaşımızında Yozgata hizmet etmek için geliyor. Mümkün olduğu kadar arkadaşımıza da destek olmanız vatandaşımızın ve Yozgatın menfaatine olur.
     Yemekte, SGK İl Müdür Yardımcısı İhsan Gedik tarafından Cusura plaket verildi.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Çoruma atanan SGK Yozgat Müdürü Cesura Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER