Çorum TSOnun seçimleri

Çorum TSOnun seçimleri


ÇORUM (A.A) - Çorum Ticaret ve Sanayi Odasının (TSO) meslek komitesi ve meclis üyesi seçimleri gerçekleştirildi.
     TSO Fuar ve Sergi Kompleksinde yapılan seçimlerde, 3 bin 304 üye, oy kullandı.
     Resmi olmayan kesin sonuçlara göre 21 meslek komitesinden 18inde, halen Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Çetin Başaranhıncalın listesindeki adaylar, 3ünde ise diğer başkan adayı Kenan Malatyalının listesindeki adaylar seçildi.
     Başkan adayı Kenan Malatyalı, aday olduğu 13. meslek komitesinden seçilemediği için meclis üyesi olamadı.
     Meslek komitesi üyelerinin yanı sıra meclis üyelerinin de belli olduğu seçimlerde, aday oldukları meslek komitelerinden seçilmeyi başaran Sevim Şahin ile Fatma Er, 54 kişilik TSO meclisinin kadın meclis üyeleri oldu.
     Seçimlerde meclis üyesi olanlar, 11 Mayıs Cumartesi günü yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesi için bir kez daha sandık başına gidecek.
     Seçimlerde güven tazeleyen TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, seçime katılanlara teşekkür ederek, "Allah utandırmasın. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde hizmetlerimize devam edeceğiz. Seçime katılan, oy veren vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca seçilen meclis üyelerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hep birlikte Çorum için çalışacağız" diye konuştu.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Çorum TSOnun seçimleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER