Çözüm süreci

Çözüm süreci -MÜSİAD Genel Başkanı Olpak: -Bu sürece, Türkiyenin geleceğinin yeniden inşa edilmesi olarak bakıyoruz -Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, MÜSİADın düzenlediği resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri


İZMİR (A.A) - MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, hükümetin çözüm sürecine yönelik olarak attığı adımlara ilişkin, Bu sürece, Türkiyenin geleceğinin yeniden inşa edilmesi olarak bakıyoruz dedi.
     Olpak, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlunun katılımıyla İzmir Swiss Otelde düzenlenen MÜSİAD 80. Genel İdare Kurulu gala yemeğinde yaptığı konuşmada, mevcut sorunların bitirilmesinin, bölgenin refahı, mutluluğu, demokrasisinin önündeki çok önemli engelleri ortadan kaldıracağını belirtti.
     Çözüme katkı ve destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Olpak, Huzur ve istikrar adına atılan adımları desteklediğimizi yıllardır söylüyoruz. Bu sürece, Türkiyenin geleceğinin yeniden inşa edilmesi olarak bakıyoruz, seçilmiş Millet Meclisinin ve içinden çıkan hükümetin sağduyusuna güveniyoruz ve destekliyoruz diye konuştu.
     Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan yemeğe kısa süreliğine katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, MÜSİAD İzmir Şubesi tarafından düzenlenen EXPO konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.
     Bakan Müezzinoğlu, ödül töreninin ardından, Ankaraya gitmek üzere gala yemeğinden ayrıldı.
    
     Muhabir: Senem Yazıcı / Zeynep Hoşgörür
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER