Çözüm süreci

Çözüm süreci -TZOB Genel Başkanı Bayraktar: -Bu sürece olumlu katkıda bulunmak üzere görevi (akil insanlar) kabul ettim -Milletimizin bu süreçteki hassasiyetlerini biliyorum. Türkiyenin üniter yapısını koruyan, Türkiyeyi


SAKARYA (A.A) - Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, akil insanlar görevini çözüm sürecine olumlu katkıda bulunmak üzere kabul ettiğini bildirdi.
     Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, telefonla arayan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalayın kendisinden akil insan olarak sürece destek vermesini istediğini belirterek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın yarın İstanbul Dolmabahçe Sarayında yapacağı toplantıya da davet ettiğini kaydetti.
     Bayraktar, şunları ifade etti:
     Sayın Başbakan, akil insan olarak bu süreçte görev yapmamı istemiştir. Bu sürece olumlu katkıda bulunmak üzere görevi kabul ettim. Milletimizin bu süreçteki hassasiyetlerini biliyorum. Bu hassasiyetleri dikkate alarak barışın sağlanmasına katkı yapmaya çalışacağız. Türkiyenin üniter yapısını koruyan, Türkiyeyi bütünleştiren bir anlayışla kan ve gözyaşı dökülmesini önlemeye çalışacağız. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER