Çözüm sürecinde akil insanlar

Çözüm sürecinde akil insanlar -Güneydoğu Anadolu Bölgesinde faaliyet göstereceği açıklanan akil insanlar, Şanlıurfada memnuniyetle karşılandı -Baro Başkanı Bucak: Sorunu bilen ve takip eden insanların bölgemiz için son dere


ŞANLIURFA (A.A) - Çözüm sürecinde, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde faaliyet göstereceği açıklanan akil insanlar, Şanlıurfada memnuniyetle karşılandı.
     Şanlıurfa Barosu Başkanı Ali Fuat Bucak, söz konusu listeye ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, isimlerin bölge halkı tarafından sevildiğini belirtti.
     Güneydoğu için belirlenen isimlerin görüşlerine bölgede değer verildiğini vurgulayan Bucak, şunları kaydetti:
     Bence olumlu insanlar. Bölgede seviliyor ve görüşlerine değer veriliyor. Eminim üstlendikleri misyonları en iyi şekilde yerine getireceklerdir. Aralarındakilerden bazıları zaten bölgenin insanı. Diğerleri ise bu konuyla ilgili yıllardır çalışma yapan değerli insanlar. Sorunu bilen ve takip eden insanların bölgemiz için son derece uygun olduğuna inanıyorum.
    
     -ŞUTSO Başkanı Ertekin-
    
     Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı Eyyüp Sabri Ertekin de listenin tüm Türkiye ve bölge halkı açısından hayırlı olmasını diledi.
     Süreçte iyi işler olacağına inandığını vurgulayan Ertekin, Kimsenin kalbini okumak mümkün değildir. İsimlerin, bölge insanını ortak paydada buluşturabilecekleri kanaatindeyim dedi.
     Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şube Başkanı Mehmet Yavuz da, listedeki insanların ortak akılla hareket edeceğini düşündüğünü ifade etti.
     Güneydoğu Anadolu Bölgesi listesinde, Yılmaz Ensaroğlu, Kezban Hatemi, Mehmet Emin Ekmen, Murat Belge, Fazıl Hüsnü Erdem, Yılmaz Erdoğan, Etyen Mahçupyan, Lami Özgen (KESK) ve Ahmet Faruk Ünsal (Mazlum-Der) yer alıyor.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Çözüm sürecinde akil insanlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER