ÇÜde proje paylaşım etkinliği

ÇÜde proje paylaşım etkinliği


ADANA (A.A) - Çukurova Üniversitesinde (ÇÜ) yürütülen veya yürütülmesi planlanan ulusal ve uluslararası akademik çalışmaların sergilenmesi, paylaşılması ve ortaklık arayışlarının duyurulması amacıyla düzenlenecek olan Çukurova Üniversitesi Proje Paylaşım etkinliğinin 24 Ocakta Mithat Özsan Amfisinde gerçekleştirileceği bildirildi.
     ÇÜden yapılan yazılı açıklamada, ÇÜ öğretim üyelerinin sanal dünyada iletişime geçmek ve bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla kurdukları Akademik Ağın öncülüğünde hayata geçirilecek organizasyon ile üniversite içerisinde geniş çalışma gruplarının oluşturulması ve bilimsel işbirliğinin artırılmasının amaçlandığı belirtildi.
     Akademi ve sanayi alanında ilgi çekebilecek yeni fikir ve projelerin tartışılmasının hedeflendiği etkinliğe katılmak isteyenlerin, 14 Ocak tarihine kadar başvuru yapabilecekleri belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Çukurova Üniversitesi web sayfasının etkinlik takvimi sekmesinde yer alan başvuru formunu dolduracak olan katılımcı adaylarının, akademik ve iletişim bilgilerinin, proje tanıtımlarının, araştırmada destek istediği konuların ve işbirliği yapılacak alanların yer aldığı bir Proje Paylaşım Etkinliği posteri hazırlamaları gerekiyor.
     Üniversitemiz web sayfasından hakkında daha geniş bilgilere ulaşılabilecek olan etkinliğe poster sunumları, panel bildirileri ve tanıtım sunumları ile katılmak isteyenler Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Cemil Göçmen ile [email protected] adresinden iletişime geçebilirler.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber ÇÜde proje paylaşım etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER