CÜ Rektörü Kocacık, Buruciye Kültür Sohbetlerine

CÜ Rektörü Kocacık, Buruciye Kültür Sohbetlerine katıldı


SİVAS (A.A) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Buruciye Kültür Sohbetleri adlı programa katıldı.
     CÜden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocacık, İl Özel İdaresine bağlı Buruciye Turizm El Sanatları Anonim Şirketi tarafından Buruciye Medresesinde düzenlenen Buruciye Kültür Sohbetlerinde, 39 yıllık geçmişe sahip üniversitede, 30 yılı aşkın süredir görev yaptığını belirtti.
     Göreve 6,5 ay önce başladığını anımsatan Kocacık, Geride bıraktığımız süre içerisinde kısa, orta ve uzun vadeli planlama yaptık. Yol haritasını doğru düzgün belirlemezseniz verim alamazsınız. Sivasın üniversiteden beklentisi çok fazla. Tarım, hayvancılık, eğitim ve sanayiye kadar hemen hemen her alanda yol haritası belirledik. Üniversitemizde 40 bin 436 öğrencimiz var. Bu sayı daha da artacak ifadelerini kullandı.
     Üniversitenin yürüttüğü projeler hakkında da bilgiler veren Kocacık, şunları kaydetti:
     Mesaimizi Sivas için harcıyoruz. Sivası tarım, hayvancılık, sanayi ve kültür şehri yapabilmek için araştırmalarımız sürüyor. Tüm kurumlarımızla işbirliği içerisinde güzel şeylere vesile olacağız. Sivasla ilgili üzerimize düşen düşmeyen her türlü projeyi hayata geçirmek için uğraşıyoruz.
     Programda soru-cevap bölümünün ardından Şirket Genel Müdürü Ebubekir Bıçak, Kocacıka plaket verdi.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber CÜ Rektörü Kocacık, Buruciye Kültür Sohbetlerine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER