Çubuka 400 yeni çöp konteynırı

Çubuka 400 yeni çöp konteynırı


ANKARA (A.A) - Çubuk Belediyesi, ihaleyle alınan 400 yeni çöp konteynırının dağıtımına başladı.
     Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ihale ile alınan 400 çöp konteynırının dağıtımının yapıldığını, daha temiz bir Çubuk için hep birlikte elele verilmesi gerektiğini söyledi.
     Özden, Çubukun son yıllarda değişim ve gelişim gösteren ilçelerin başında geldiğini belirterek, Kentin büyümesi ve gelişmesi ile birlikte bazı yeni talepler, beklentilerde ve ihtiyaçlar da doğmaya başlıyor. Bu ihtiyaçlardan birisi de çöp konteynırlarıydı. Hemşerilerimiz zaman zaman bu taleplerini bizlere iletiyorlardı, bizler de bu konuda geçici bir çözüm bulmak yerine kalıcı bir çalışma yaparak toplamda 400 yeni çöp konteynırının siparişini verdik. Alınan bu konteynırların vakit kaybetmeden dağıtımına başladık dedi.
     Başkan Özden, 400 yeni çöp konteynırının öncelikli olarak şehrin giriş noktası olan Ankara Bulvarına dağıtılacağını ve kalanlarının ise ihtiyaç duyulan noktalara temizlik işleri müdürlüğü yetkilileri tarafından bırakılacağını ifade ederek, vatandaşların çöp atarken konteynır konusunda daha hassas davranmalarını istedi.
     Temizlik işleri müdürlüğüne bağlı personelin 24 saat esaslı çalışıp, özveriyle görev yaptığına değinen Başkan Özden, şunları söyledi:
     Çöp kamyonlarımızı yeniledik, vakumlu süpürgelerle temizliği daha kolay ve hijyenik hale getirdik. Büyük ölçüde konteynırlarımızı da yeniledik. Bunları Ankara Bulvarından başlanarak, diğer sokaklarda da ihtiyaç olan yerlere koyuyoruz. Yeni konteynırlar 400 litre kapasiteli ve katlanır kapağıyla daha pratik. Halkımızın sağlıklı, mutlu, güven dolu bir çevrede yaşamaları ve şehrimizin temizliği için yaz kış, gece ve gündüz demeden fedakarca görev yapan temizlik işleri müdürlüğü çalışanlarımıza da buradan teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Hüseyin Yiğiner
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Çubuka 400 yeni çöp konteynırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER