Çukurova Otoshow Fuarı 13 Mayısta kapılarını

Çukurova Otoshow Fuarı 13 Mayısta kapılarını açacak -TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ Genel Müdürü Ersözlü: -"2011 yılında 94 bin civarında ziyaretçi ağırlamıştık. Bu yıl ki hedefimiz 125 bin ziyaretçi" -"Bu fuar, Adana başta olmak üzere, bö


ADANA (A.A) - Adanada düzenlenecek Çukurova Otoshow Fuarı, 13 Mayısta açılacak.
     TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, düzenlediği basın toplantısında, fuarın sektörde yılın ilk "şovu" olma özelliğini taşıdığını, Türkiyede belli şehirlerde yapılan otoshow fuarlarının bu yıl ilk kez Adana gerçekleşeceğini bildirdi.
     Bu yıl 15 üretici ve ithalatçı markanın en son model araçlarını Adanada görücüye çıkaracağını belirten Ersözlü, "Birçok önemli marka, hem spor araçlarını hem SUV modellerini ve hafif ticari araçlarını fuarda sergileyecek. 2011 yılında 94 bin civarında ziyaretçi ağırlamıştık. Bu yıl ki hedefimiz 125 bin ziyaretçi. Bu yıl ziyaretçiyi daha fazla etkileyecek birbirinden şık stantlar, araçlar var" dedi.
     Çukurova Klasik Otomobiller Kulübü ve Çukurova Off-Road Kulübünün desteğiyle klasik otomobil bölümünün bu yıl ilk kez fuarda yerini alacağını ifade eden Ersözlü, stantta geçmişteki popülerliğini devam ettiren modellerin sergileneceğini kaydetti.
     Klasik otomobillerin yanı sıra 1970-80 yıllarından bugüne gelen motosikletlerin de fuarda yer alacağını anlatan Ersözlü, çocukların ve kadınların da bu fuarda özel olarak düşünüldüğünü, kadınlara yönelik cilt bakım ve kişisel bakım ürünleriyle ilgili alan tahsis edildiğini, pedagog eşliğinde çocuk oyun ve eğitim bölümlerinin olacağını söyledi.
     Ersözlü, fuarda dans şovları ve gösterilerin yer alacağını da dile getiren Ersözlü, şunları kaydetti:
     "19 Mayısa kadar açık kalacak fuar, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Adana başta olmak üzere, bölgedeki otomobil satışlarına doping etkisi yaratacak. Bu bakımdan bunu önemsiyoruz. Otomotiv Distribütörleri Derneği ve Çukurova Yetkili Otomobil Satıcıları Derneği işbirliğiyle bu fuarı hazırladık. Türkiyenin en önemli üretici ve ithalatçı firmaları, fuarda yerini alacak. Bereketli bir fuar olacağına inanıyoruz. Fuarda 15 bin avrodan 300 bin avroya kadar değişen fiyatlarda araçlar olacak. Ayrıca bayiler fuara özel kampanyalar düzenleyecek. Giriş ücretini 2 yıl önceki gibi 7,5 lira olarak sabit tuttuk. Ayrıca sektörden gelen talep doğrultusunda geçen yıllara oranla fuarın süresini 1 gün uzattık."
     Toplantıya, TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ Genel Müdür Yardımcısı Bülent Yamaç ve Çukurova Fuarcılık AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Baş da katıldı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Çukurova Otoshow Fuarı 13 Mayısta kapılarını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER