Cumhuriyetimiz 89 yaşında

Cumhuriyetimiz 89 yaşında -CHP Kumluca İlçe Başkanı ve bir grup partili, ilçe binasından Cumhuriyet Meydanına kadar yürüyerek Atatürk anıtına çelenk sundu


ANTALYA (A.A) - Cumhuriyet Halk Partisi Kumluca ilçe Başkanı Arif Kocacık ve bir grup partili, Cumhuriyetin kuruluşunun 89. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk sundu.
     CHP Kumluca ilçe binasında toplanan partililer, ellerinde Türk bayrakları ve parti çelengiyle parti binasından Cumhuriyet Meydanına kadar sloganlar atarak yürüdü.
     CHP İlçe Başkanı Arif Kocacık, parti çelengini Atatürk büstüne koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından basın açıklaması yapan Kocacık, kendilerine milli bayramları kutlamak, Atatürk anıtına çelenk sunmak için bile izin verilmediğini söyledi.
     Ülkeyi düşman işgalinden kurtaran İstiklal Savaşı şehitlerini anmak için kimseden izin almayacaklarını vurgulayan Kocacık, Çünkü atalarımız Cumhuriyeti kurarken kimseden izin almamışlardır. Biz de kutlarken kimseden izin almayacağız dedi.
     Kocacık, Cumhuriyetin bekçisi olmaktan gurur duyduklarını, Cumhuriyetin dünya milletlerinin onurlu bir üyesi olma bilincini kazandırdığını ifade etti.
     Grup basın açıklamasının ardından dağıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Cumhuriyetimiz 89 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER