DABO eğitimini tamamlayan 27 gence başarı

DABO eğitimini tamamlayan 27 gence başarı belgesi verildi


SİİRT (A.A) - Türkiye Basketbol Federasyonunca 12 Dev Adam Basketbol Okulları Projesi kapsamında açılan kursu tamamlayan 27 gence başarı belgesi verildi.
     Sancaklar İlköğretim Okulunda düzenlenen törende konuşan Uzman İrfan Tekin, Siirtin geçen yıl dahil olduğu projenin amacının basketbol sevgisini tüm Türkiyeye yaymak, geleceğin sporcu, hakem ve yöneticilerini yetiştirmek olduğunu söyledi.
     Proje kapsamında basketbol eğitiminin yanı sıra bir çok sosyal ve kültürel faaliyet gerçekleştirdiklerini vurgulayan Tekin, Ayrıca 4 ayrı bölgede düzenlenen Türkiye Ligi Organizasyonu ile basketbol eğitimi alan çocuklarımızın takımdaşlık, paylaşım, maç tecrübesi ve yeni dostlukların kurulmasını hedefliyoruz. Kurslara katılan 10u bayan 17si erkek olmak üzere toplam 27 sporcumuz 6 ay süren kış dönemi eğitimlerini tamamladı. Bugün bunlara başarı belgelerini ve sertifikalarını dağıtıyoruz dedi.
     Törene Vali Yardımcısı Mustafa Pala, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Süleyman Genli, Milli Eğitim Şube Müdürü Cengizhan Başaran, ASKF Başkanı A.Muhtar Akıncı ile çok sayıda davetli katıldı.
    
     Muhabir: Zekeriya Güneş / Özgür Ayaydın
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber DABO eğitimini tamamlayan 27 gence başarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER