Dağ

Dağ-Der ile Nilüfer Belediyesi arasında işbirliği


BURSA (A.A) - Orhaneli-Keles-Büyükorhan-Harmancık Yardımlaşma ve Kültür Derneği (Dağ-Der) ile Nilüfer Belediyesi arasında işbirliği yapılacak.
     Dağ-Der Genel Başkanı Mustafa Bay, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbeyi ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, dernek bünyesinde çeşitli alanlarda kurulan komite çalışmalarıyla derneğin daha aktif olacağını ifade ederek, Amacımız şubeleriyle birlikte 10 binden fazla üyemizin çoklu katılımıyla kentimizin ve bölgemizin kalkınmasına daha fazla katkı sağlamaktır dedi.
     Bay, Nilüfer Belediyesinin tabelalarda Türkçenin kullanılmasına yönelik duyarlılığına destek vermek istediklerini söyledi.
     Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey ise Dağ-Derin kentin en önemli sivil toplum örgütlerinden birisi olduğunu belirterek, Dağ bölgesinin tarım ve hayvancılıkta kalkınması bölgenin ekonomisine olduğu kadar kültürel ve sosyal gelişiminin de yaşatılması ve kalkınmasına yarar sağlayacaktır. Nilüfer Belediyesi olarak Uludağ Üniversitesi ile işbirliği halinde dağ bölgesinin tarım ve hayvancılıkta kalkınması için her türlü desteğe hazırız diye konuştu.
    
     Muhabir: Ali Kahrıman / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER