Damadıyla aynı kaderi paylaştı

Damadıyla aynı kaderi paylaştı -Çorumda kendisine ait meyve bahçesini çapaladığı sırada dengesini kaybederek makinenin üzerine düşen 63 yaşındaki Hasan Dizman, hayatını kaybetti -Dizmanın damadının da yaklaşık 4 yıl önce aynı ba


ÇORUM (A.A) - Çorumda kendisine ait meyve bahçesini çapaladığı sırada dengesini kaybederek makinenin üzerine düşen kişi, hayatını kaybetti.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yetiştirdiği meyve ve sebzelerin satışından geçimini sağladığı öğrenilen evli ve 6 çocuk babası Hasan Dizman (63), Bahçelievler Mahallesi Çoraklı mevkisindeki evinin yakınında bulunan bahçesini çapa yapmak üzere evden ayrıldı. Bir süre sonra tarlaya giden oğlu, babası Dizmanın cansız bedeniyle karşılaştı.
     İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri, Dizmanın çapa makinesinin üzerine düşmesi sonucu parçalanarak yaşamını yitirdiğini belirledi.
     Dizmanın cesedi, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
     Bu arada Dizmanın damadı Çetin Dokurun (39) da 4 Nisan 2009da aynı bahçede çalışırken, Dizmanın ölümüne neden olan çapa makinesine ayağını kaptırması sonucu parçalanarak yaşamını yitirdiği öğrenildi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Damadıyla aynı kaderi paylaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER