Darendeden kısa kısa

Darendeden kısa kısa -Öğrenciler karne heyecanı yaşadı


MALATYA (A.A) - Darende ilçesinde eğitim gören 6 bin 657 öğrenci karne heyecanı yaşadı.
     Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tarak ve İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, Özel Birgül İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerine karnelerini dağıttı.
     Karne dağıtım töreninde konuşan Kaymakam Aktaş, öğrencilerin en iyi şekilde yetişebilmesinin, yüksek bilgi donanımına sahip olmasının gelecek adına önemli ve değerli olduğunu belirterek, Yarıyıl tatili öğrencilerimiz için bir mola. Molalarda birazcık dinlenilir ve yola devam edilir. Özellikle hedefi olan öğrencilerimizden sistemli çalışanların bilgilerinin üzerine yenilerini eklemek için çok değerli bir zaman dilimidir. Tüm öğrencilerimizin bu fırsatı okuyarak, bilgilerini güncelleyerek, yeni bilgileri öğrenerek geçireceğine inanıyorum diye konuştu.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tarak da ilçe genelindeki 57 okulda 2 bin 117si lise, 4 bin 540ı da ilk ve orta okul olmak üzere 6 bin 657 öğrencinin karne aldığını kaydetti.
     Törende ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Birimi tarafından hazırlanan ilkokul 3. sınıflarda eğitim gören öğrencilere temsili polis kimliği dağıtıldı.
    
     -Darende Kaymakamlığı 2012 yılını değerlendirdi-
    
     Darende Kaymakamlığı, ilçedeki kurum amirlerinin katılımıyla toplantı düzenleyerek 2012 yılını değerlendirdi.
     Öğretmenevi Toplantı Salonundaki toplantıda, yürütülen çalışmalar hakkında bir sunum yapıldı ve Kaymakamlığa bağlı kurumların yıllık faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.
     Burada konuşan Kaymakam Mehmet Aktaş, 2012de başladıkları çalışmalara 2013de devam edeceklerini belirtti. Kurum amirlerimizin biraz daha istekli ve çevrelerine karşı duyarlı olmasını beklediklerini dile getiren Aktaş, projeler yapılmasını istedi. Aktaş, Verimli bir yılı geride bıraktık. 2013te de kaldığımız yerden devam edeceğiz dedi.
     Toplantıda, ilçede insan haklarıyla ilgili bugüne kadar herhangi bir şikayet ve başvuru olmadığı dile getirilirken, 69 tüketici şikayetinin Tüketici Hakem Heyeti tarafından incelendiği ve çoğunlukla tüketici lehine kararlar verildiği belirtildi.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Darendeden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER