Darendenin doktor eksiği giderilecek

Darendenin doktor eksiği giderilecek -Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Özdemir: "Darendede kadrosu olup doktoru bulunmayan tüm branşları ilk atamalarla dolduracağız"


MALATYA (A.A) - Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şükrü Özdemir, Darendede kadrosu olup doktoru bulunmayan tüm branşları ilk atamalarla dolduracaklarını bildirdi.
     Özdemir, Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Doktorlar ve sağlık çalışanlarıyla toplantı yapan Özdemir, personelin sorunlarını dinledi.
     Daha sonra Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamidettin Ateşi makamında ziyaret eden Özdemir, Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesini yaptırıp, içinin tefrişatı ve tıbbi cihazlarının alımını da yaparak Sağlık Bakanlığına devreden vakfa hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
     Somuncu Baba Tanıtım Merkeziyle müzeyi de gezen Özdemir, Hulusi Efendinin yıllar önce bir jeneratör alımıyla başlayan sağlığa hizmetinin devasa bir hastane yapımıyla zirveye ulaştığını vurguladı.
     Darendedeki hastaneden çeşitli sebeplerden dolayı ayrılan doktorların yerine yenilerinin atanacağını kaydeden Özdemir, "Darendede kadrosu olup doktoru bulunmayan tüm branşları inşallah ilk atamalarla dolduracağız. Bu hastaneyi çok önemsiyoruz, Darendenin yanı sıra buradan bölgedeki çok sayıda vatandaş yararlanıyor. Bu hastane çevredeki sağlık kuruluşlarının yükünü üzerinden alıyor. Üstelik gerek fiziki yapısı gerekse de tıbbi cihaz yönünden imkanları oldukça güzel" diye konuştu.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Darendenin doktor eksiği giderilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER